unnamed (13)
Over ons


Ontmoet de krachten achter assessoir

De bohémienne Anita Taks – met een instacarrière als mode influencer voor de zelfbewuste, stoere vrouw die haar feminiene kant omarmt – vormt samen met de verfijnde, ambitieuze Bionda Smans – die haar toekomst vormgeeft als ondernemer in Social Media Marketing – het team achter Assessoir. 

Treedt de één graag op de voorgrond, zet de ander haar talenten liever in achter de schermen. ‘Mijn extraverte karakter is een mooie aanvulling op de perfectionistische, introverte aard van Bionda’, vertelt Anita. ‘Met jonge mensen werken houdt me fris en jeugdig en dat maakt me gelukkig.’ De combinatie van waardevolle levenservaring met nieuwsgierige onbevangenheid en een gezamenlijke ambitie zijn verantwoordelijk voor de dynamiek binnen het bedrijf. 

 


Spontaan in het diepe springen

Dat Anita en Bionda elkaar hebben gevonden kan geen toeval zijn. ‘Dit is synchroniciteit; het heeft zo moeten zijn’, typeert Anita enthousiast hun samenwerking. ‘Onze liefde voor eyecatchers, uniciteit, mode, accessoires, digital marketing en ondernemen komt allemaal samen in Assessoir’, vult Bionda aan. ‘Daarom durfden we het aan om met dit mooie nieuwe bedrijf samen spontaan in het diepe te springen.’

Eigen stijl

‘Wij hebben beiden een typerende, eigen stijl’, benadrukt Bionda. ‘Ik hou van minimalistisch, strakke lijnen, basic en tijdloos design terwijl Anita een voorkeur heeft voor kleurrijk, frivool, eigenwijs en gedurfd. Beiden waarderen we een goede kwaliteit en een product dat met veel liefde, zorg, aandacht en de mooiste materialen, ambachtelijk is vormgegeven.’

Bundeling van krachten

Contrasterend en harmonieus, Uitgesproken en ingetogen. Modieus en tijdloos, verfijnd en robuust en naturel en kleurrijk. De karakteristieke verschillen tussen Anita en Bionda maken de samenwerking interessant en vertalen zich naar de onderscheidende collectie van Assessoir. Hun overeenkomsten zorgen op hun beurt voor een prettige harmonie en balans. Anita: ‘Onze collectie en eigen wijze van aanpakken is een weergave van de bundeling van onze individuele krachten.’ ‘Wat ons verbindt’, vult Bionda aan, ‘is ons gevoel voor stijl en smaak.