unnamed (13)
Over Assessoir


Assessoir Mediterrane showstoppers

Uniciteit, kwaliteit en onderscheidenheid: dat is waar we voor staan bij Assessoir. Daarom vind je op onze website de meest exclusieve tassen, jassen, jurken en accessoires met die heerlijke, elegante mediterrane flair. Wanneer je onze naam met Frans elan over de tong laat rollen dan hoor je ‘á ce soir’, wat ‘tot vanavond’ betekent. Dé cue om je klaar te maken voor een stijlvolle cocktailparty of chic feest, een inspirerend soiree of een spannend rendez-vous.

look and feel Exclusive

Vol zelfvertrouwen acte de presence geven en bewonderend worden nagestaard gaat vanzelf met de showstoppers van Kooreloo, Chica, Ayios, Zoya en Ames bags. De items van Assessoir versterken jouw persoonlijkheid en accentueren je karakter.

KOORELOO

De ambachtelijk gemaakte, unieke tassen die ontwerpster Lila Karr met behulp van oude weeftechnieken creëert, sieren de internationale catwalk én zijn nu ook voor jou bereikbaar. Door elk design schemert eeuwenoude traditie, eindeloze creativiteit en elegantie. Het echte geheim schuilt echter in de details van de tas en de rijke binnenwereld. Deze is metaforisch voor de kracht van vrouwelijkheid, dynamiek, diversiteit en evolutie. Met een ontwerp van Kooreloo heb je niet alleen een tas in handen, je houdt een betekenisvol kunstwerk vast.

CHICA

Bij het Toscaanse artisanale label Chica is handgemaakt niet slechts een duidende term: het is hun levensfilosofie. Elke ontwerp is overgoten met liefde, aandacht en toewijding. Die speciale ingrediënten geven elk design additionele waarde. Tezamen resulteert dit in originele en exclusieve accessoires.

AYIOS

Ayios betekent in het Grieks ‘gezegend’ en ‘adoreren’. Precies het gevoel dat wij hebben bij het voeren van deze collectie die uitsluitend bestaat uit one of a kind items. De halo boven de letter A in het logo symboliseert de cirkel van licht en universele liefde. Licht, mode en kunst komen samen in de eigenzinnige collectie van dit artistieke label van Stamatia Barlama uit Athene. De quotes op de kleding zijn geïnspireerd op Bijbelse teksten, bij Ayios draait alles om geloof en liefde.

ZOYA

Ben jij een echte Woman of Today, jong van hart en weet jij luchtigheid en speelsheid te waarderen dan is het Griekse label Zoya een schot in jouw moderoos. Perfecte schnitte, internationale allure, hoogstaande kwaliteit, gratie, vrouwelijkheid en vooruitstrevendheid kenmerken het DNA.  

aMES THE BAGS

De creatieve geest achter het tassenmerk AMES is de ontwerpster Lia Manjorou. Ames betekent in oud Grieks ‘labyrint’ en dit verklaart direct haar liefde voor de zo kenmerkende patronen. Haar elegante collectie weerspiegelt oog voor detail, waardering voor natuurlijke materialen en liefde voor ambacht.

Love Sundaily

Love Sundaily is een cosy wear merk uit België dat 5 jaar geleden is opgericht in Antwerpen. Het is een velours fashion collectie van super mooie, zachte kwaliteit dat in Portugal wordt geproduceerd. Mooie, frisse trendy kleuren of behoudend in nude, uitgevoerd in 100% katoen in velours stof waardoor het voor de zomer ook erg luchtig is. In onze collectie zowel korte als lange jurken. Love Sundaily staat voor dat ultieme zondagse gevoel. Voor het relaxte luxe gevoel dat je graag draagt op je vrije zondag. Of je nu naar het strand gaat, of heerlijke cocktail drinkt op een terras. Met een slipper eronder uitermate sportief, relaxt en met stoere boots of hakje voor de pittigere look! De ultieme jurk voor comfortabel gevoel; Sunday feeling everyday met dit merk Love Sundaily!

Assessoir blijft voortdurend nieuwe fashion parels van eigenzinnige designers aan haar collectie toevoegen. Zodat jij verzekerd bent van een exclusief item, passend bij jouw eigen stijl en persoonlijke signatuur. Niet voor niets is ons credo: Look & Feel Exclusive. Altijd, in elke omstandigheid, met liefde.