Ayios

Wil je graag een leuke spijkerjas toevoegen aan je collectie, maar wil je ook graag kleding die net iets anders is dan de rest? Kies dan voor een Ayios. Bij Assessoir hebben we verschillende boho jassen die jouw outfit een nieuwe uitstraling geven. Met een boho jas creëer je een stoere look die toch ook vrouwelijk is. Wij hebben boho jassen in verschillende kleuren waardoor er altijd een boho jas is die bij je outfit past, ongeacht welke stijl je graag draagt.

Een praktische jas voor ieder seizoen

Een boho jas is een ideale jas voor in de zomer en kan perfect gecombineerd worden met prachtige zomerjurken. Vaak is een boho jas van Assessoir gemaakt van een dunne, maar stevige stof, zoals destroyed denim. In de zomer is ook de stijl bohemian-chic erg populair, waar de inspiratie voor onze boho jassen vandaan komt. Maar ook gedurende andere seizoenen past een boho jas perfect. Het geeft iedere outfit een stoere draai, maar houdt het toch ook vrouwelijk.

Kooreloo
Kooreloo

Wat is de bohemian-chic stijl?

Onze boho jassen passen binnen de bohemian-chic stijl. Deze stijl heeft veel bohemian en hippie invloeden. Vaak worden kleuren, patronen en denim gecombineerd. Ook zijn veel kledingstukken in deze stijl luchtig, licht en gedurfd. Denk hierbij aan lange en wijde rokken of jurken, veel kleur en combinaties van patronen. Deze kledingstukken worden vaak gecombineerd met opvallende sieraden, en eventueel met veertjes of symbolen. Veel is dus mogelijk binnen de bohemian-chic stijl.

Diverse kleuren boho jas bij Assessoir

Binnen het team achter Assessoir is er ook een voorliefde voor de bohemian-chic stijl. Dit is ook een motivatie voor het uitzoeken van onze prachtige boho jassen die bij iedere outfit en stijl passen. Onze boho jassen geven zowel een stoer als een vrouwelijk tintje aan je outfit. Kies je voor een boho jas bij Assessoir? Dan kun je kiezen uit verschillende kleuren. Dit kunnen opvallende en felle kleuren zijn zoals roze, geel en groen, maar ook grijs en blauw. Wil je helemaal iets unieks? Kies dan voor onze boho jas met camouflage patroon.

Voeg een stoere en vrouwelijke look toe aan je garderobe

Wil je ook een kledingstuk dat zowel stoer als vrouwelijk is toevoegen aan je garderobe? Kies dan voor een opvallende en makkelijk te combineren boho jas van Assessoir. De boho jas is ook makkelijk te combineren met Kaos kleding of onze Kooreloo tassen. Voor de echt opvallende boho jassen van Assessoir kun je ook onze speciale statement batches bekijken. Heb je vragen? Stel ze dan gerust via het contactformulier. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwe items die we toevoegen? Abonneer je dan op de nieuwsbrief.